woensdag 16 december 2009

December....

...is al bijna weer voor de helft voorbij, en ik heb weer veel te vertellen!!
Allereerst moet ik natuurlijk nog even showen hoe erg ik verwend ben met pakjesavond: Gelukkig was ome Devy er om mij te helpen uitpakken, net als vorig jaar! Ik heb een pratende Dora pop gekregen, 2 puzzels van Bumba, 2 nieuwe setjes kleren (van Jottum en Barbara Farber), een pannenset en een fornuis om op te koken, een Dora pyama, een houten stapelpuzzel en een zingende theepot met kopjes en gebakjes.
En in de week daarna kreeg ik nog meer kadootjes, want de Sint had bij de buren een mooie houten rijg-boom gebracht, en bij andere opa en oma en ome chris een muts & sjaal van Dora (waar ik dus de hele dag binnen mee rond loop hihi), een dora-duplo-speeltuin, en een speelsetje van Dora's babybroertje & zusje: Ik ben nu dus helemaal in de ban van de baby's, ze mogen van de glijbaan, en moeten slapen, en ik voer ze ook taart hihi.
Ok ben ik nu hele dagen aan het koken en iedereen taart met kopjes thee aan het brengen.
Vandaag heb ik voor de 2e keer de Mexicaanse griepprik gekregen. De 1ste keer moest ik een beetje huilen, maar vandaag was ik heel stoer en gaf ik geen kik!
Nou volgende week is papa vrij, en hoeft mama maar 2 dagen te werken, en dan is het Kerst!!
Ik ben helemaal weg van de "Kaboom" en de "Kabal" hihi, maar ik mag er niet aankomen, alleen kijken.
En dat heb ik tot nu toe braaf gedaan......
Tot snel ;-)

3 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

Hoi Luna, WOW...wat ben jij verwend zeg! Gave spulletjes heb je gekregen joh! Daar kun je hardstikke leuk mee spelen! Veel plezier ermee! En zo'n kerstboom ziet er mooi uit he? Al die lichtjes en ballen...alvast hele fijne kerstdagen gewenst!!! Liefs Marije.

Iris zei

Wat ben jij een lief moedertje zeg! Wat een schattige foto's! Het is maar goed dat Sinterklaas je een keukentje en pannetjes heeft gegeven. Kun je fijn gaan koken voor al je poppen en knuffels!
Enne wat leuk, die spulletjes van Dora!

Heidie zei

wat ben jij lekker verwend zeg. Heel veel plezier met je speelgoed.

liefs Heidie