zondag 13 januari 2008

babyshoppen!!

Gisteren zyn maikel en ik maar es wezen babyshoppen :-D
Uitzet lyst erby, en de winkels af. En tjonge, wat heb je veel nodig zeg :-O
Maar leuk was t wel hihi.
Eerst zyn we naar Babycentre in Duiven geweest, daar een matrasje en toebehoren (molton onderlaken, molton zeiltje, matrasbeschermer) gekocht. En een limegroene hoes voor t aankleedkussen :-D
Eenmaal terug in Doetinchem, eerst behang gekocht: limegroen barock!! Zooooo gaaf!!
Toen naar de Hema, daar een voedingskussen met hoes (kan em nu al nie meer missen ;-) ), hydrofielluiers, lakentje voor t ledikantje, kleerhangers, sokjes, een neuspeertje (voor snotjes), badthermometer, melkpoedertorentje, aankleedkussen en een cute rompertje gekocht!
Volgende halte: V&D. Daar geslaagd voor: een draagding voor op de buik (voor Maikel ;-) ), borsteltje & kammetje, 2 slaapzakken, een knuffeltje (kon em niet laten liggen hihi), fopspeenbakjes, hydrofiel washandjes, en een dekentje voor t ledikantje!
Laatste stop: Prénatal! Ook die winkel met een tas vol verlaten: Nog een dekentje & lakentje voor t ledikantje, een aankleedkussen-hoes, spulletjes van Zwitsal, sudocréme, een regenhoes & een muggennet voor de maxi-cosi en een nagelknip-setje!
De kleurtjes? Alles is limegroen met........tja aquablauw óf knalrose (hihi, dat vertel ik nog niet ;-) )en soms een ander kleurtje erby.
Foto's van t resultaat volgen nog!

4 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

oooooooh Tammie...dat klinkt echt super gaaf joh.....ben heel erg benieuwd, dus ik kom gauw een keertje langs om te spieken hoor...hihihihihi! leuk leuk leuk! groetjes marije.

Je@net zei

Oooooooo, dat klinkt gaaf!!!
En ik zal met tante Marije afspreken hoor, dan komen we samen! Wel net zo gezellie ;-)

Iris zei

Haha, leuk hoor om te lezen! Zo zijn wij weken geleden ook op pad geweest. Echt ongelooflijk wat je allemaal nodig hebt hè!
Leuk, alles in lime groen! Ben erg benieuwd naar jullie behangetje. Dussss kom maar op met die foto's!!!
btw ligt lekker hè zo'n voedingskussen. Ideaal!

Heidie zei

Zo te lezen ben je goed geslaagd. Ben erg benieuwd naar de foto's van wat je gekocht heb.
groetjes Heidie