dinsdag 22 januari 2008

Wat vliegt de tyd

Het is een cliché, maar o zo waar! de tyd vliegt voorby. Kan me nog als de dag van gisteren de positieve test herinneren, en nu ben ik al byna 26 weken!
As donderdag is t zover, die magische grens. Weer een mylpaal, en wat voor 1! Niet dat de kleine van my nu al mag komen hoor, nee, laat onze uk maar lekker tot mei zitten waar hy/zy zit!!
We zyn druk op zoek naar de andere auto, tot ons grote verdriet is onze Grande Punto echt té klein :-( het is een 3deurs en als we de stoel naar voren doen, kunnen we de maxi-cosi er niet doorkrygen om em op de achterbank te zetten.)
Beetje luxe probleem dus, maar ja, we kunnen de kleine moeilyk op t dak zetten ;-) En op de voorstoel vinden we allebei maar nix, zit je weer met de airbag aan en uit zetten enzo, én dan kunnen we de isofix aansluiting voor de maxi cosi ook niet gebruiken.
Dus: hy moet weg :-( *snik*
Er zyn een paar gegadigden als vervanging: de Kia Proc'eed of de Kia C'eed, de Skoda fabia station, de Renault Clio Station, of t grote broertje van de onze: de Fiat Bravo. Die laatste zou dan een 2ehandse worden, één met de kop eraf, omdat ie anders lichtelyk boven t budget ligt (in ieder geval wel met alle opties die we erop willen hihi.) zaterdag gaan we een proefrit maken in een Fiat Bravo 1.9 Jtd Sport 150PK, een donkerrood metallic, heel stoer :-D
Laat jullie snel weten of dat em wordt!!
Nou bedankt weer voor jullie bezoekje, en tot snel ;-)

2 opmerkingen:

Je@net zei

Veel plezier met de proefrit Tammie!! Wel ff laten weten hoe het gegaan is hè!!

*~SCRAP-GEK~* zei

oooooh gaaf gaaf gaaf!!! en inderdaad je laat toch wel even weten...of je hem hebt genomen he!!! ;-) LOL! groetjes marije.