donderdag 3 september 2009

In de vakantie...

Hebben we een hoop leuke dingen gedaan!!
Het was gelukkig meestal super mooi weer, dus ik mocht veel buiten spelen. In de speeltuin, achter het huis, lekker wandelen (zelf of in de wagen) of fietsen.
Ook zijn we wat dagjes weg geweest, naar het bos, zwemmen en naar het Dolfinarium!
Dat vond ik echt super leuk, vooral op de dolfijnen was ik helemaal verliefd!
En weten jullie wat ook zo leuk was: er was op 29 juni een babydolfijntje geboren dat Luna heette!
Kijk maar eens wat mama voor foto's heeft gemaakt:

Behalve de dolfijnen was er natuurlijk nog veeeeeeeel meer te zien:

Ook heb ik veel met andere kindjes gespeeld, dat vond ik super gezellig. Vooral grote meiden vind ik reuze interessant, die kunnen al zoveel, dat probeer ik dan na te doen. Op de onderste collage zien jullie wat vriendjes en vriendinnetjes met wie ik heb gespeeld:
- Papa's nichtje was in Duitsland met haar dochtertje Moana(2), met haar heb ik bij opa en oma in de tuin gespeeld met een grote mand met speelgoed...
- Ik ben met mijn buurmeisje Lieve(4) lekker in de speeltuin wezen spelen. Altijd als ik langs haar huis kom, gluur ik even naar binnen of ze er is, en meestal komt ze dan even kletsen of spelen!
- Afgelopen zondag zijn we naar Kerkrade geweest. daar woont een forum-vriendinnetje van mama, en ik heb daar gezellig met hun kindjes gespeeld terwijl de mama's en papa's aan t kletsen waren!
Ook hebben we buiten in het gras foto's gemaakt en gewandeld. Quinn(3) staat met haar mooie blauwe jurk op de foto, Zenne(1) en ik lezen samen de krant, en je ziet mij ook even by Kian(0) in de wandelwagen gluren ;-)
- Bij vrienden van papa en mama is ook een nieuw vriendinnetje voor mij: ze heet Misty, en is heel erg zacht en pluizig....jullie raden het al, dat is dat schattige poesje op de foto!

Zoals jullie ook zien, kan ik al aardig met mijn roze race-auto van princess lillifee overweg!
Tot snel!

3 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

Hoi Luna, zo te horen en te zien hebben jullie veel leuke dingen gedaan in de vakantie en hebben jullie je saampjes prima vermaakt! Gave foto's hoor! En wat ben je al groot geworden joh! Echt al een meid!!! :-D Groetjes Marije.

Heidie zei

wat een leuke dingen hebben jullie gedaan in de vakantie. En wat ben je al een grote meid.

liefs Heidie

Iris zei

Zo jij hebt het druk gehad in de vakantie zeg! Wat een hoop leuke dingen hebben jullie gedaan! Ik denk dat Max de grote vissen ook wel heel erg leuk zal vinden.
Je wordt al zo'n grote meid zeg!