zondag 16 november 2008

Babynieuws zondag 16 oktober 2008

De beurzen:
- De aandelen Sudocréme zijn na een sterke stijging weer terug op het gebruikeljke niveau.
- De aandelen Dentinox zijn wederom licht gestegen.
- Ook de aandelen bijtringen vertonen nog lichte stijging.
- De aandelen geluidmakende speeltjes zijn flink gestegen.
- Er wordt voorspelt dat de aandelen Chamodent binnenkort meer waard gaan worden.

Tandenfee verdwenen!
De Tandenfee die wat tanden bij Luna Janssen moet gaan brengen, lijkt van de aardbodem verdwenen.Ze is het laatst gezien in een plaats in de buurt, bij N.S. die nu aan haar 3e en 4e tandje bezig is.Luna wacht al 3 maanden op het doorkomen van een tandje, maar tot nu toe is ze niet verder gekomen dan rode wangen, dunne luiers, jengelen en flink erop los kwylen en byten.
Een ieder die aanwijzingen heeft over de huidige verblijfplaats van mevrouw T.Fee, wordt verzocht contact op te nemen met de eigenaresse van dit blog.


Afzwemmen voor Brons.
Donderdag 20 november is het zover, dan mag L.Janssen af gaan zwemmen voor haar bronzen diploma, het eerste in een rij van 5 voordat het "echte" werk gaat beginnen op haar 5e.
Een opmerkelijke prestatie, aangezien Luna pas 7 maanden oud is.
Luna ging met 4 maanden op zwemles, en na wat moeite te hebben gehad met onder water gaan, voelt ze zich nu als een vis in het water.Zelf geeft ze aan niet zenuwachtig te zijn voor donderdag, want zo zegt ze zelf: "bra eh grrrrr eeeeerrrrrr", oftwel, "mama gaat mee."Felicitaties kunnen geschieden via het reactieformulier van dit blog.

Babymeeting in Ballorig, Houten.
Afgelopen zaterdag zijn er meerdere mama's en papa's met hun 5/6 of 7 maanden oude baby's in Speelparadijs Ballorig in Houten gespot.
Wat bleek, het ging hier om een heuze babymeeting.De mama's kennen elkaar van internet, en de baby's (allemaal meisjes) zijn allemaal omstreeks april/mei 2008 geboren.Ze hebben het naar eigen zeggen, erg gezellig gehad.

Herinrichting woonkamer.
Na een flink aantal jaren dezelfde indeling te hebben gehad, hebben de bewoners van een (wegens de privacy niet nader te noemen) adres in Doetinchem hun meubels in een andere richting verschoven.
Hun dochtertje's box stond in het midden van de kamer, maar nu de damen in kwestie wat groter wordt, leek het de trotse ouders leuk de box voor het raam te zetten, zodat hun kleine meid kan genieten van het vrije uitzicht voor de woning.Tot nu toe bevalt de indeling alle bewoners goed, en ook de omgeving is zeer positief.


Sinterklaasviering.
Ondanks dat Luna nog niet zo oud is, en niets snapt van het fenomeen Sinterklaas, zal er toch een Sinterklaasviering plaatsvinden in huize Janssen/van der Veen.Want, zo redeneren de ouders, het is toch haar eerste Sinterklaasfeest.
De voorlop[ige vastgestelde datum voor de viering is zaterdag 6 december.Geinteresseerden die aanwezig willen zijn bij de viering, kunnen zich opgeven voor 30 november a.s.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hee college nou een snterklaasfeestje sla ik niet af ;-0

hahaha groetjes je bijna buurvrouw

Debbie

Hilde zei

Haha wat heb je dat leuk geschreven. Groetjes van Louise!

Je@net zei

Hi, hi, zal eens rondkijken of ik de tandenfee soms ergens zie. Wordt na 3 maanden wel tijd dat ze de weg naar Doetinchim vindt ;-)
Succes met afzwemmen, ik zal voor je duimen donderdag!! Toi, toi, toi!!

*~SCRAP-GEK~* zei

hoi Luna, wat veel nieuwtjes zeg! je bent er maar druk mee! heeeeel veel succes met afzwemmen!!! en als ik de tandenfee spreek, dan stuur ik haar jou kant op hoor! LOL! (word wel tijd he) en heeeeel veel plezier op je sinterklaasfeestje hoor! hihihi! leuke foto's van de babymeeting! ziet er gezellig uit! :-) groetjes marije.

Anoniem zei

Mama beloofd jouw weer eens een plezier te doen met een reaktie. (ik lees je wel altijd en blijf door mama ook aardig op de hoogte)Meid wat word je groot... Die tanden willen idd niet echt lukken.... maar bedenk maar zo je kan ook de eerste worden met een "kunstklapper"... (al verwacht ik dat niet)

Geniet van alles wat komen gaat... Sinterklaas, kerst en VUURWERK....

Dikke kus Annie

JVtje zei

Hé Luna,
Maud vond het zaterdag ook erg gezellig bij Ballorig! Ze vond het erg leuk om jou ook eens te ontmoeten! (Amy, Nieve en Louise had ze al eerder leren kennen)

En nu maar hopen dat de tandenfee snel langs komt... Na 3 maanden wordt het wel tijd hè! (Al had Maud er ook 4 maanden voor nodig... :-( )

Kusje van Maud!