vrijdag 28 maart 2008

35 weken.

Je baby is nu ongeveer 43,5 cm en weegt ongeveer 2500 gram.Je kindje komt deze laatste periode nog ongeveer een halve kilo aan. In lengte groeit je kindje een stuk minder hard. Je kindje wordt voornamelijk alleen maar dikker. Je baby heeft nu echt de definitieve houding aangenomen. Normaal gesproken is dit met het hoofdje naar beneden. Bij ongeveer drie op de honderd vrouwen is er spraken van een stuitligging. Heel zelden licht de baby over dwars. Heb je al alles klaar voor de baby. En heb je ook het koffertje klaar voor het geval je naar het ziekenhuis moet? Je kindje gaat nu een echt vetlaagje vormen. De nageltjes beginnen al echte nageltjes te worden. En ook het haar begint meer te groeien. Vertrouwd de arts het verloop van de zwangerschap niet helemaal, dan wordt je misschien even naar het ziekenhuis doorverwezen voor het maken van een ctg. Je krijgt dan een twee banden om jouw buik, waarmee de hartslag van jouw kindje een tijdje in de gaten wordt gehouden. En ook registreert het apparaat of jij misschien weeën hebt. Bij weeën zal in dit stadium niet meer gauw voor weeën remmers gekozen worden, en zal de bevalling plaatsvinden.

3 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

ooooh Tammie....nu gaat het echt opschieten!!! en nu maar lekker genieten van je zwangerschapsverlof!!! ik zie je morgen! groetjes marije.

Je@net zei

He Tammie, vanaf vandaag is het dan eindelijk zover.......je hebt ZWANGERSCHAPSVERLOF!!!! Jippie!! Je hebt het al die weken prima volgehouden meis, ben super trots op je!
Maar nu lekker een paar weekjes genieten en je voorbereiden op alles wat komen gaat! Geniet ervan!
Tot morgen, dan gaan we nog ff een dagje ouderwets lekker samen scrappen ;-)

Unknown zei

hay,

Je hebt het inderdaad geweldig volgehouden. We hebben alles goed geregeld op de KR. En we gaan je zeker missen.. maar het komt allemaal goed.

Bereid jij je nu maar lekker voor op de komt van jullie kleine. Geniet van ales wat er op je afkomt.

En we houden contact...

Kus Annie