zondag 30 september 2007

Toch nog misselyk :-S

Tja ik heb te vroeg gejuigd (hmmm schryf je dat zo, soms kan een woord er opeens zo vreemd uitzien LOL)
Ben toch misselyk geworden :-(
Niet veel, en ook pas sinds een paar dagen, maar toch wel aanwezig.
Gelukkig blyft alles binnen, en kan ik ook gewoon nog alles eten.
Duimen jullie mee dat dat dan zo blyft ;-)
Morgen gaan we naar het intake gesprek by de verloskundige, erg spannend.
Heb geen flauw id wat ons te wachten staat, maar dit heb ik van de site van de vk gehaald:
Tijdens de eerste controle (ca. 30 min.) willen we graag het een en ander weten over je gezondheid, eerdere ziektes of operaties. Ook wordt gevraagd naar erfelijke aandoeningen of aangeboren afwijkingen in jouw familie of die van je partner, zoals syndroom van Down, open ruggetje, hartafwijkingen, suikerziekte etc. Natuurlijk komen eventuele vorige zwangerschappen en bevallingen aan bod. Er wordt tijdens de eerste controle geen termijnecho gemaakt. Dit gebeurd op een ander tijdstip.
Aan de hand van de eerste dag van de laatste menstruatie wordt berekend hoe ver je zwanger bent en wanneer je uitgeteld bent . De bloeddruk wordt gemeten en misschien hoor je het hartje van de baby voor de eerste keer. Dit is afhankelijk van de zwangerschapsduur en de hoogte van de baarmoeder. Heb je nog geen termijnecho gehad, dan zal ook deze met je afgesproken worden. Tevens vragen we je bloed te laten prikken. Dit wordt gecontroleerd op bloedgroep/rhesusfactor, ijzer, een besmettelijke vorm van leverontstekingen (hepatitis B), een geslachtsziekte (syfilis), irregulaire antistoffen en HIV/AIDS. De controle op ijzer zal in de loop van de zwangerschap nog een keer herhaald worden.
Zal jullie snel laten weten hoe het was!!

1 opmerking:

*~SCRAP-GEK~* zei

spannend hoor tammie! wel snel laten weten hoe het was bij de verloskundige he? hoezo nieuwsgierig!!! whahahaha! enne zal voor je duimen dat de misselijkheid snel over is en zo wie zo niet erger word! ik hou je blog in de gaten!:-) groetjes marije.